• bel ons+31 (0)88 592 81 13

Voertuig

Onze voertuigdiensten maken alle gewenste voertuiginformatie beschikbaar in uw systemen. Denk aan het merk en de specifieke uitvoering, de prijs, de APK vervaldatum, het energielabel, de gewichten en afmetingen. Dit maakt nieuwe manieren van werken mogelijk en optimaliseert bestaande bedrijfsprocessen qua snelheid en kwaliteit.

Kenteken meldcode check

Met deze webservice kan door invoer van de meldcode (laatste 4 cijfers van het chassisnummer) in combinatie met het kenteken achterhaald worden of deze combinatie correct is en of het voertuig geregistreerd is als actief.


Kenteken check

Via het ingeven van een enkel kenteken, verrijkt de webservice deze invoer binnen 1 seconde met de meest belangrijke specificaties van het voertuig, inclusief gewicht, vermogen, BPM, kleur en datum van toelating.


Foto check

Maakt u gebruik van de kenteken check of de prijs check, dan is het ook mogelijk om een afbeelding van het betreffende voertuig op te halen. Hiermee is direct zichtbaar hoe het gezochte voertuig eruit ziet.


Prijs Check

De prijs check genereert prijsinformatie over een voertuig zoals de dagwaarde voor de inkoop en verkoop en de catalogusprijs met of zonder BTW en BPM. Dit kan door het kenteken in te voeren, maar ook op basis van o.a. merk, model, type en bouwjaar.


Accessoires check

De accessoires check geeft van elk voertuig inzicht in meer dan 200 accessoires en kenmerken. Deze check geeft een goed beeld van hoe het voertuig af fabriek is geleverd met o.a.: uitvoeringen, energielabels en accessoires.


Ohra

Ohra

Daar waar het bij andere partijen ingewikkeld wordt, wordt het bij Webservices.nl juist makkelijker. Voor OHRA heeft Webservices.nl de koppeling gemaakt met onze iPhone AutoApp. Mijn ervaring is dat Webservices.nl flexibel is en snel schakelt. Hierdoor hebben we binnen no-time een gezamenlijk resultaat neergezet.
OHRA Verzekeringen, Maikel Egging

Nimag

Nimag

Op aanvragen via onze website www.suzuki.nl wordt met de diensten van Webservices.nl zowel het adres als het kenteken gecontroleerd. Hierdoor werken wij met actuele en correcte adressen van personen die online een brochure of proefrit aanvragen. Door de ingebouwde kentekencheck van Webservices.nl weten wij exact voor welk voertuig een afspraak met de werkplaats gewenst is. De opvolging is mede hierdoor sterk verbeterd.
Hilko Roozenbeek, coördinator Marketing Intelligence & CRM Nimag B.V.

Gemakkelijk aan de slag met Webservices.nl


 • 1

  Test account

 • 2

  Live demo

  Een accountmanager geeft telefonisch een demo waarbij u op uw computer ziet hoe onze diensten werken


 • 3

  Bestellen

Gratis, geen verplichtingen, volledige ondersteuning.