• bel ons+31 (0)88 592 81 13

Vastgoed

De vastgoeddiensten van Webservices.nl maken vastgoed informatie van het Kadaster en NBWO direct toegankelijk in de dossiers of documenten waarmee wordt gewerkt. Check de waarde van een object, bekijk de rechten die op een perceel rusten en achterhaal wat de naastgelegen objecten hebben gekost. Bekijk ons uitgebreide aanbod om deze informatie makkelijk toegankelijk te maken in uw software.

Eigendomsbericht

Het eigendomsbericht geeft aan welke rechten rusten op een bepaald perceel. Via deze webservice bieden wij een overzicht van de belangrijkste gegevens van een perceel. Het kadastraal bericht eigendom bevat actuele informatie uit het openbare register.


Hypothecair bericht

Het hypothecair bericht geeft een duidelijk overzicht van de rechten en eventuele vorderingen die op een perceel rusten. Met deze informatie weet u in één oogopslag wat de hoofdsom en rentevoet bedragen. Gegevens over de hypotheekhouder worden hier standaard in meegenomen.


Koopsommen overzicht

Het Kadaster biedt een overzicht met de verkoopprijzen van verkochte woningen in de buurt van een bepaalde woning (tot 5 jaar terug). Via de webservices krijgt u met postcode/adres een overzicht van alle verkochte woningen en appartementen inclusief de transactiedatum en de koopsom.


Kadastrale kaart

De kadastrale kaart bevat informatie over het perceel zoals bestemming, kadastrale aanduiding etc. Via een XML bericht worden kaarten standaard geleverd in een PDF document. Dit kan direct gebruikt worden in een webinterface (b.v. een website).


Waardebepaling vastgoed object

Weten wat een woning waard is? Uw woning- / hypotheekportefeuille laten herwaarderen? Meer kwaliteitscontrole en risicobeheersing op de woningwaardes binnen uw portefeuille? Roep deze informatie direct en online op in de software waarin u deze informatie nodig heeft.


Integraties beschikbaar voor o.a.

Assyst van Devoon
ContactManager Legal CRM

  Kadaster
  NBWO
Gloudemans

Gloudemans

In ons dossierregistratiesysteem hebben wij een koppeling via Webservices.nl met het Kadaster. De kadastrale gegevens staan direct onder het betreffende dossier opgeslagen; waardoor de door te berekenen kadasterkosten direct op het betreffende dossier staan geboekt. Dit alles levert een enorme tijdwinst per aanvraag op.
Sandy van Gorp, Gloudemans

Gemakkelijk aan de slag met Webservices.nl


 • 1

  Test account

 • 2

  Live demo

  Een accountmanager geeft telefonisch een demo waarbij u op uw computer ziet hoe onze diensten werken


 • 3

  Bestellen

Gratis, geen verplichtingen, volledige ondersteuning.