• bel ons+31 (0)88 592 81 13

Kredietwaardigheid

Onze kredietdiensten geven direct inzicht in de betaalrisico's onder consumenten en bedrijven. Door de betalingsmoraal van uw debiteuren op voorhand te checken, heeft u alle informatie voorhanden om de juiste keuze te maken. Creëer kansen als nieuwe klanten goed in de boeken staan. Is er sprake van een lage betalingsmoraal, dan past u uw beleid hier op aan. Onze directe koppelingen met Dun & Bradstreet, Graydon, Creditsafe, Focum en EDR maken dit mogelijk.

Consumenten kredietinformatie

Hoe beslist u of een klant achteraf mag betalen? Hoe waarschijnlijk is het dat uitstaande vorderingen binnenkort betaald zullen worden? Voor al dit soort vragen biedt Webservices.nl de consumententoetsing op kredietwaardigheid en betalingsmoraal.


Bedrijfs kredietinformatie

Webservices.nl levert van de meest relevante aanbieders krediet checks. Of u nu alleen een indicatie wilt hebben voor de kans op betaling of inzicht wenst in de gehele situatie van een onderneming. Voor Nederland of daarbuiten.


Integraties beschikbaar voor o.a.

Salesforce.com
Microsoft Dynamics

  Graydon
  Dun & Bradstreet
  EDR
  Creditsafe
feenstra

Feenstra

Onze verkoopadviseurs zijn dankzij de kredietcheck in ons CRM-systeem Salesforce direct in staat om te bepalen of een klant een betaalverplichting van 12 jaar bij ons mag aangaan. Komt een klant niet door de check heen, zijn wij direct in staat om een alternatief te bieden. Dit bespaart ons dagelijks veel betaalrisico’s en genereert tegelijkertijd extra business.

Mick Moolhuizen, Feenstra

Gemakkelijk aan de slag met Webservices.nl


 • 1

  Test account

 • 2

  Live demo

  Een accountmanager geeft telefonisch een demo waarbij u op uw computer ziet hoe onze diensten werken


 • 3

  Bestellen

Gratis, geen verplichtingen, volledige ondersteuning.