• bel ons+31 (0)88 592 81 13

Bedrijfsinformatie

Vereenvoudig de invoer van bedrijfsgegevens.. Houd deze gegevens up-to-date. En genereer nieuwe selecties met leads op basis van zelf ingegeven criteria.

Verrijk uw database met informatie van het handelsregister, Dun&Bradstreet of Graydon. Voor veelgebruikte applicaties als Salesforce.com en Microsoft Dynamics CRM bieden wij ook kant-en-klare solutions.

Nederlandse bedrijfscheck

Webservices.nl biedt de Nederlandse bedrijfscheck aan op basis van gegevens uit het Handelsregister. Een beperkte invoer volstaat om alle relevante bedrijfsgegevens toe te voegen aan de gewenste applicatie.

Toepassingen: Postbus-bezoekadres conversie, Contactpersonen, Kredietwaardigheid bedrijven & consumentenUpdate Service

Bedrijven verhuizen, gaan failliet en groeien in aantal personeelsleden. Met de zakelijke update service beschikt u automatisch over wijzigingen die zich voordoen in bedrijfsspecifieke gegevens. Informatie over bedrijven die in uw systemen voorkomen wordt automatisch gemuteerd.

Toepassingen: Adreswijzigingen, Fusies/ overnames, Surseance en faillissementen, Wijzigingen SBI code


Business Lead Generator

De Business Lead Generator is een webservice voor het genereren van leads in de zakelijke markt. U kunt adresselecties maken uit meer dan 2,2 miljoen in Nederland gevestigde bedrijven, verenigingen en stichtingen.


Concern relaties

Maken uw bedrijfsrelaties onderdeel uit van een groter verband? Met de concern relaties webservice heeft u direct inzicht in de gehele organisatiestructuur van een onderneming zodat u weet waar beslissingen op hoog niveau worden genomen.


BTW-nummer Check

Het invoeren van het BTW nummer neemt vaak extra tijd in beslag en is gevoelig voor typefouten. Optimaliseer uw administratie door het BTW-nummer automatisch in te laden in de software waar juist informatie gewenst is.


Uittreksel bedrijfsgegevens

Uittreksels met data uit het Handelsregister komen in veel bedrijfsprocessen van pas. Het biedt een betrouwbaar beeld van de organisatie waarmee u zakendoet. U weet direct wie officieel is aangemerkt als eigenaar/aandeelhouder/bestuurder en/of gevolgmachtigde. Dit bepaalt wie het bedrijf mag vertegenwoordigen en dus rechtsgeldige overeenkomsten mag sluiten. Door deze informatie kunt u de juiste maatregelen…


IBAN-Check

Met de komst van SEPA zijn er verschillende standaarden gelegd om het internationale betalingsverkeer te vergemakkelijken. Het langere bankrekeningnummer IBAN is daar een voorbeeld van. Wilt u voorkomen dat IBAN-nummers foutief ingevoerd worden in uw betalingsoplossingen, dan biedt Webservices.nl twee oplossingen aan om uw betalingsverkeer te vereenvoudigen. Daarom de IBAN-Check: Gecertificeerde webservice volgens Nederlandse Vereniging…


Integraties beschikbaar voor o.a.

Salesforce.com
Microsoft Dynamics
Assyst van Devoon
Alure van Innolan
ContactManager Legal CRM
Exact Synergy
 • De Nederlandse bedrijfsdiensten werken met data uit het Handelsregister en Graydon
 • De internationale bedrijfsgegevens zijn afkomstig uit de database van Dun & Bradstreet
Knab

Knab

Dankzij de integratie met webservices.nl kunnen we wij onze potentiële klanten een zo snel en eenvoudig mogelijk proces aanbieden om klant te worden.

Wilco Smeets, IT Manager Knab

kienhuishoving

KienhuisHoving advocaten en notarissen

Binnen KienhuisHoving advocaten en notarissen maken wij gebruik van het CRM pakket ContactManager. Het invoeren van adressen en bedrijfsgegevens verloopt eenvoudig dankzij de koppeling met Webservices.nl. Gegevens blijven automatisch actueel, waardoor wij in staat zijn te werken aan een betrouwbare database met correcte en volledige gegevens.
Jacobine Tinselboer,
Notaris, bestuurder en portefeuillehouder marketing en communicatie

Central point

Central Point

Met Webservices.nl kunnen onze klanten sneller hun adres- en bedrijfsgegevens invoeren en zijn we verzekerd dat de klantgegevens juist zijn.

Central Point Europe B.V. Rob Spekschoor, CTO

Tritel

Tritel

Goede app voor debiteuren beheer
Binnen Tritel maken wij in Salesforce ruim een jaar gebruik van de Business Validation App en hebben daar al veel profijt gehad. Door deze koppeling  krijgen we automatisch KvK updates door. Daarnaast is de koppeling met het faillissement register ook ideaal! Nu zijn wij snel op de hoogte van een faillissement en niet afhankelijk van berichtgeving van een curator die doorgaans toch een paar weken op zich laat wachten. Er kan nu snel actie ondernomen worden en onnodige kosten worden voorkomen.
Een echte aanrader.
Mark Koning

Gemakkelijk aan de slag met Webservices.nl


 • 1

  Test account

 • 2

  Live demo

  Een accountmanager geeft telefonisch een demo waarbij u op uw computer ziet hoe onze diensten werken


 • 3

  Bestellen

Gratis, geen verplichtingen, volledige ondersteuning.