• bel ons+31 (0)88 592 81 13

Welke webservices bieden we?

In onderstaand overzicht vindt u al onze webservices. Per webservice worden de belangrijkste mogelijkheden getoond.

webservices
Bedrijfsinformatie

Vergemakkelijk de invoer van bedrijfsgegevens van ondernemingen uit Nederland en de rest van de wereld. Houd deze gegevens automatisch up-to -date door de combinatie met de Update Service. Initieer nieuwe marketing acties door zelf business selecties te maken via de Business Lead Generator.

Meer info
webservices
Adressen

Een adres snel en correct invullen in een formulier? De adrescheck helpt hierbij voor elk adres ter wereld. Kijk ook eens naar onze diensten voor het bepalen van reisafstanden en XY/Lat Long coördinaten.

Meer info
webservices
Kredietwaardigheid

Weet alles over de financiële situatie van uw klanten. Of dit nu bedrijven of consumenten zijn. Binnen 1 seconde weet u óf en zo ja welke risico’s van toepassing zijn.

Meer info
webservices
Kadasterdata

Notarissen, makelaars, advocaten en taxateurs maken dagelijks documenten op waar informatie van het Kadaster voor nodig is. Met onze kadasterdiensten kunt u alle informatie over een vastgoedobject direct toevoegen in uw bestanden.

Meer info
webservices
Voertuig

Binnen 1 seconde inzicht in alle specificaties van een voertuig: prijs, BTW, BPM, gewichten, energielabel, APK-datum, historie van type bezitter(s) en verder alle (af-fabriek) accessoires.

Meer info