• bel ons+31 (0)88 592 81 13

Voordelen partnership

Als reseller of referral partner van Webservices.nl profiteert u van de volgende voordelen:

PartnerModel

 

Biedt uw klanten extra mogelijkheden

Voeg Webservices.nl toe aan uw product of dienst en biedt hiermee extra mogelijkheden aan uw klant. Met de plugin van Webservices.nl heeft u namelijk direct toegang tot 175 verschillende webservices. Onderscheid uzelf van concurrenten door elk proces voor de klant makkelijker en efficiënter te maken.

Extra inkomsten

Afhankelijk van het partnermodel profiteert u van  commissie of inkoopvoordeel. In het eerste geval kiest u ervoor om de financiële en contractuele zaken door Webservices te laten verzorgen. Als u liever zelf bepaalt hoe u de kosten voor data requests wilt doorberekenen  dan is dat ook mogelijk. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze partner solution managers.

Geschikt voor klein en groot

De webservices worden afgerekend per transactie. Hierdoor wordt de dienst ook zeer geschikt voor kleinere bedrijven of voor diensten die jaarlijks minder vaak plaatsvinden.

Simpele integratie

Elke webservice is via verschillende protocollen aan te roepen: XML/SOAP, XL/RPC en HTTPs. Deze protocollen voorzien in een zeer korte implementatietijd. Voor een groot aantal softwarepakketten heeft Webservices.nl plugins laten ontwikkelen om het implementatieproces nog makkelijker te laten verlopen.

Gratis testlicenties uw klanten

Wij zijn overtuigd van de toegevoegde waarde van webservices en daarom bieden wij gratis teslicenties aan voor uw klanten. Op deze manier kunnen zij kennis maken met onze producten en zelf de voordelen ervaren.