• bel ons+31 (0)88 592 81 13

g-company

Webservices.nl \ Partner

Binnen g-company geldt een prachtig motto: ‘Wij raken wij elke dag gemotiveerd door de overtuiging dat wij het werkende leven van mensen beter maken door hen toegang te geven tot en optimaal gebruik te laten maken van de nieuwste technologieën die beschikbaar zijn. Het geeft een dankbaar gevoel dat wij in staat zijn bij te dragen aan het succes van onze klanten.’

De samenwerking met Webservices.nl draagt op haar beurt ook bij een het succes van de klanten die g-company bedient; g-company richt zich o.a. op het implementeren van het CRM pakket Salesforce.com. Bij verschillende implementaties van Salesforce.com heeft g-company de adres oplossingen van Webservices.nl meegenomen. Adressen in Nederland en de rest van de wereld worden gevalideerd en waar nodig aangevuld met ontbrekende adreselementen. Op deze manier zijn reeds vele klanten tevreden met een goede kwaliteit van data in hun CRM systeem.

Een mooi voorbeeld is Mama Cash. Mama Cash steunt elk jaar ongeveer 100 moedige groepen, organisaties, netwerken en vrouwenfondsen die geleid worden door vrouwen, meiden en transgenders. g-company is preferred partner van de Salesforce Foundation voor non-profit organisaties. Daarom werd g-company ook geselecteerd voor de implementatie van Salesforce bij Mama Cash. In de Salesforce omgeving van Mama Cash zorgen de Nederlandse en wereldwijde adres check voor foutloze adresgegevens.

 

Andere partners

Alle partners »