• bel ons+31 (0)88 592 81 13

Faster Forward

Webservices.nl \ Partner

Binnen het online CRM/ERP pakket Elements van Faster Forward is een aantal nieuwe diensten toegevoegd van Webservices.nl. Nieuw zijn onder andere de bedrijfscheck en kadastrale diensten van Webservices.nl, waarmee informatie online en direct beschikbaar is. Naast deze nieuwe functies, zullen de mogelijkheden zich blijven uitbreiden. Ook het opvragen van de kredietwaardigheid van bedrijven en consumenten zal straks in het pakket verweven zijn.

Faster Forward Elements bevat naast standaard toepassingen als het registreren van relatiegegevens, het faciliteren van communicatie en planning eveneens modules voor boekhouding, makelaardij, lead verwerking, digitale dossiers en rapportages. Dit programma kent momenteel een kleine 4.000 gebruikers, met name uit de financiële dienstverlening.

Bedrijfscheck voor schone data in CRM en ERP
Justin Schlee van Faster Forward is zeer te spreken over de nieuwe functies binnen Faster Forward Elements: ‘sinds afgelopen vrijdag bieden we klanten de mogelijkheid om gebruik te maken van de Bedrijfscheck van Webservices.nl. Hiermee kunnen onze gebruikers zeer eenvoudig bedrijfsgegevens controleren en aanvullen in een dossier. Door te werken met deze automatische check, worden dubbele vermeldingen en foutieve adressen vermeden. Webservices.nl levert deze dienst online via XML, waardoor de implementatietijd kort is en de dienst eenvoudig aan onze applicatie kan worden toegevoegd’.

Harold van Asdonk van Webservices: ‘Faster Forward is voor ons een goede partij om mee samen te werken. Elements is gebouwd volgens de nieuwste standaarden op technisch gebied en zal zeker aanslaan bij haar doelgroep in de financiële wereld. Wij zijn dan ook verheugd dat onze diensten deel mogen uitmaken van dit complete CRM pakket’.

Kadastrale diensten in CRM voor snelle taxatie
Faster Forward maakt eveneens gebruik van kadastrale diensten via Webservices.nl. Justin Schlee: ‘dit bieden wij aan voor onze klanten die in de makelaardij werkzaam zijn. Met name voor het taxeren van panden komen deze diensten zeer goed van pas. De informatie wordt direct in het dossier van een relatie geladen, wat de bereikbaarheid van gegevens enorm vereenvoudigt’.

Belang kredietchecks groeit
Naast deze uitbreidingen zullen er nog meer nieuwe diensten worden toegevoegd aan Faster Forward Elements. Justin Schlee: ‘Klanten hebben steeds vaker behoefte aan het vaststellen van de kredietwaardigheid van zowel consumenten als bedrijven. Door automatische controles, worden risico’s bij klantacceptatie tot een minimum beperkt’.

Over Faster Forward
Faster Forward is in 2003 opgericht. Na jaren van ontwikkeling, wordt Faster Forward Elements sinds 2008 actief verkocht. Doordat deze applicatie is gebouwd met de laatste technologieën is haar klantenkring snel uitgegroeid naar een kleine 4000 gebruikers binnen verschillende sectoren van de financiële dienstverlening.

Andere partners

Alle partners »