• bel ons+31 (0)88 592 81 13

e-office

Webservices.nl \ Partner

e-office, the human software organisation is opgericht in 1991. Direct vanaf het begin hebben zij zich gespecialiseerd in de creatie van de optimale digitale werkomgeving voor professionals. Zij implementeren hiervoor de nieuwste IBM, Microsoft en mobile technologieën en begeleiden de organisatie- en gedragsverandering die nodig is om werkprocessen te verbeteren. e-office adviseert organisaties over de manier waarop zij technologie kunnen inzetten om (virtuele) samenwerking te verbeteren en zo efficiënter te werken, ongeacht tijd of plaats. Hierbij staat een goede balans tussen mens, organisatie en technologie centraal. Deze manier van werken past bij deze eeuw: YELLOW&BLUE.

e-office is IBM Premier Partner, Microsoft Gold Partner en RIM Alliance Elite Partner. Bij e-office, gevestigd in Houten, werken zo’n 100 specialisten. Meer informatie is beschikbaar op www.e-office.com.

‘Met de inzet van Webservices.nl maken we efficiënter werken binnen een digitale werkomgeving voor onze klanten mogelijk. Zo maken bv. bedrijfs webservices het eenvoudig om nieuwe bedrijfsgegevens in te voeren binnen business systemen en zorgt de Update Service ervoor dat deze gegevens actueel blijven. De diensten van Webservices.nl sluiten daarmee goed aan op onze oplossingen gebaseerd op IBM en Microsoft technologie.  

Rene Rietveld
Business Unit manager e-office

Andere partners

Alle partners »