• bel ons+31 (0)88 592 81 13

Devoon

Webservices.nl \ Partner

Devoon is een belangrijke leverancier van software die helemaal is toegesneden op notariskantoren. Met het software pakket Assyst dat zij hebben ontwikkeld, wordt het maken van akten en andere notariële stukken waar mogelijk geautomatiseerd. Dit is mede mogelijk door de koppeling die met Webservices.nl wordt gelegd.

Ben van Hengstum, directeur Devoon: ‘Bij de ontwikkeling van Assyst was het belangrijk om snelle toegang te creëren tot betrouwbare en complete informatie. Bovendien moest Assyst kostbare tijd en ergernissen besparen. Met de combinatie van het pakket Assyst en de diensten van Webservices.nl kan sneller en accurater geproduceerd worden. De behandelaars binnen het notariaat kunnen hierdoor met minder moeite meer werk verzetten, waardoor het rendement binnen de praktijk verbetert.

Beperken handmatige invoer

Webservices.nl heeft in assyst kunnen helpen om een aantal processen te optimaliseren. Deze diensten hebben ervoor gezorgd dat de hoeveelheid handmatige invoer van gegevens zoveel mogelijk wordt verkleind. Onnodige en daardoor voor de snelheid van werken beperkende stappen worden mede hierdoor vermeden.

Automatische uitwisseling van gegevens Handelsregister en Kadaster

Gegevens van cliënten worden eenmalig in Assyst opgenomen, om vervolgens automatisch en dus foutloos opgenomen te worden in documenten die aangemaakt worden. De adrescheck van Webservices.nl zorgt ervoor dat adressen in de gegevens van relaties en/of gegevens van vastgoed objecten foutloos worden opgenomen in Assyst. De uitwisseling van gegevens met het Handelsregister complementeert en verbetert bedrijfsgegevens eenvoudig en automatisch, waaronder bijvoorbeeld de juiste tenaamstelling, registratienummer en de naam van de tekeningsbevoegde binnen een onderneming.

De directe koppeling met het Kadaster is onlangs eveneens via Webservices.nl gerealiseerd. De kadastrale gegevens zijn noodzakelijk ter voorbereiding op de diverse notariële aktes die ten behoeve van onroerend goed transacties worden opgesteld. Notariële medewerkers kunnen middels deze realtime verbinding snel en efficiënt de gewenste kadastrale informatie opvragen zonder dit keer op keer via de website van het Kadaster te hoeven doen. Dit maakt het werk uiteraard sneller en veel gebruiksvriendelijker.

Andere partners

Alle partners »