• bel ons+31 (0)88 592 81 13

De nieuwe zaak

Webservices.nl \ Partner

Als full-service e-commerce specialist werken de medewerkers van De Nieuwe Zaak met passie aan het waarmaken van de e-commerce ambities van haar klanten. De Nieuwe Zaak levert een breed dienstenpakket op het gebied van Strategie, Creatie, Techniek en Marketing.

Sinds 2010 is De Nieuwe Zaak als vaste e-commerce partner betrokken bij Miss Etam. Naast online retailen via Wehkamp.nl werd het tijd voor een eigen webshop. De Nieuwe Zaak helpt Miss Etam om te groeien naar omni-channel retailer.

Omni-channel retail is het sleutelwoord voor Miss Etam. Als full service e-commerce partner ondersteunt De Nieuwe Zaak op het gebied van design, technische implementatie in ecManager, beheer van de online marketingcampagnes en de optimalisatie van conversie en orderwaarde.

In deze webshop verloopt het bestelproces snel en eenvoudig, doordat de adrescheck van Webservices.nl is geïntegreerd door De Nieuwe Zaak. Het invoeren van postcode en huisnummer volstaat om een adres aan te vullen met straat en plaats.

Andere partners

Alle partners »