• bel ons+31 (0)88 592 81 13

CRM Resultants

Webservices.nl \ Partner

CRM Resultants is een innovatief bedrijf dat zich volledig richt op Microsoft Dynamics CRM. Als eerste in Europa deed CRM Resultants ervaring op met Microsoft CRM en nog steeds loopt CRM Resultants voorop in de kennis van en ervaring met deze applicatie. Bij ruim 85 organisaties zijn CRM-implementaties door CRM Resultants afgerond. De afgelopen jaren heeft CRM Resultants zich gericht op het bieden van CRM oplossingen voor een aantal specifieke branches: Media & Entertainment, Beroeps- en Hoger Onderwijs, Financiële dienstverlening en Professional Services. Voor deze branches zijn eigen templates ontwikkeld en standaard integraties met veelgebruikte applicaties of databases.

Samenwerking met Webservices.nl

CRM Resultants neemt de diensten van Webservices.nl regelmatig mee in implementatietrajecten van Microsoft Dynamics.  Met name de Handelsregister en Adres webservices komen goed van pas in dit CRM. Bedrijfsgegevens zijn snel en eenvoudig in te voeren, waarmee het gemak van werken verbetert.

“Door de diensten van Webservices.nl zijn wij in staat om een rijk klantbeeld te creëen voor de bedrijven waar wij Microsoft Dynamics CRM implementeren. Om dit mogelijk te maken, zetten wij de bedrijfscheck en adres webservices in. Hierdoor kunnen onze klanten eigen relaties beter segmenteren op o.a. type, waarde of productkeuze.”

Roel Hilberink, Directeur CRM Resultants

Andere partners

Alle partners »