• bel ons+31 (0)88 592 81 13

Cream

Webservices.nl \ Partner

Cream heeft een partnerovereenkomst getekend met Webservices.nl. Als ontwerper en bouwer van websites en E-commerce oplossingen, zal Cream onder andere de AdresCheck van Webservices.nl integreren in haar online oplossingen.

Danny Verkade, directeur Cream: ‘Wij zien dat onze klanten veel waarde hechten aan goede kwaliteit van data. In formulieren op websites, bijvoorbeeld contactformulieren, komen veelvuldig lege velden voor of straatnamen met typefouten. Door het inbouwen van onder andere de adrescheck van Webservices.nl worden adressen tijdens de invoer gevalideerd en verrijkt. Onze klanten werken op die manier met data die consistent, actueel en volledig zijn. Dit verbetert de afhandeling van aanvragen die online binnen komen bij onze eindgebruikers.

Reza Sylvester, accountmanager Webservices.nl: ‘Wij zijn zeer verheugd met Cream als nieuwe partner. Cream bouwt op het open-source e-commerce platform Magento. Dit platform groeit sterk en de vraag naar verbeteringen vanuit de eindgebruikers neemt ook een snelle vlucht. De diverse webshops maken veel gebruik van de adreschecks en bedrijvenvalidatie. Nieuw is de kredietcheck die wij eveneens als webservice aanbieden. Van zowel consumenten als bedrijven kan realtime worden nagegaan of de betreffende persoon/onderneming geregistreerd staat als wanbetaler. Webwinkels kunnen op basis van deze check de betalingsvoorwaarden aanpassen, om daarmee bedrijfsrisico’s tot een minimum te beperken’.

Over Cream
Cream
is een full-service bureau dat succesvolle websites en online applicaties ontwikkelt. De dienstverlening strekt zich uit van concept en grafisch ontwerp, technische ontwikkeling, support en beheer en het opzetten en begeleiden van de volledige online marketing strategie.

Andere partners

Alle partners »