• bel ons+31 (0)88 592 81 13

Matthijs Tetteroo nieuwe Algemeen Directeur

Op 1 januari 2017 treedt Matthijs Tetteroo aan als de nieuwe Algemeen Directeur van Company.info en Webservices.nl. Data is the new oil en dat biedt nieuwe kansen. Bij deze ontwikkeling hoort een innovatieve, data-driven leider. “Matthijs Tetteroo, voorheen Head of Business Development Intelligence, loopt voorop als het gaat om datakwaliteit, context geven aan data en… »

Kom ook naar Fintech

Maak nu kans op een gratis toegangskaart t.w.v. € 999,- FinTech is dé ontmoetingsplek voor elke professional die zich bezighoudt met technology in finance. Naast thema’s als blockchain, mobile payments en biometrie verzorgt Matthijs Tetteroo Directeur Business van Company.info en Webservices.nl, een datachallenge. Net als FinTech staan Company.info & Webservices.nl voor het benutten van kansen… »

Versterk de teams van Webservices.nl & Company.info

Webservices.nl en Company.info zorgen er samen voor dat organisaties in Nederland in staat zijn om hun business verbeteren. Onze intelligente en diepgaande data over bedrijven, personen, voertuigen en vastgoed objecten maken dit mogelijk. Wil jij helpen om onze organisaties te laten groeien? We hebben op dit moment maar liefst drie vacatures beschikbaar binnen onze teams:… »

Solutions Microsoft Dynamics CRM uitgebreid met Company.info-koppeling

Webservices.nl biedt al jaren een uitgebreid pakket met solutions voor Microsoft Dynamics CRM, waarmee u altijd verzekerd bent van juiste klantgegevens. Sinds deze maand is het ook mogelijk om vanuit uw klantdossier in uw CRM door te linken naar Company.info. Koppeling met Company.info voor diepgaand klantinzicht  Met Company.info krijgt u direct een diepgaand inzicht in… »

Bedrijfsgegevens verrijken in SugarCRM

In samenwerking met HighRank introduceert Webservices.nl een nieuwe kant-en-klare oplossing voor SugarCRM. Deze app maakt het mogelijk om klantgegevens te verrijken met bedrijfsgegevens uit het Handelsregister. Voordelen van de bedrijfscheck voor SugarCRM : Verzekerd van juiste en complete bedrijfsgegevens in uw CRM Snelle invoer van klantgegevens Gratis app voor SugarCRM Goede klantdata in uw CRM… »

Nieuwe CRM mogelijkheden. Probeer het nu uit!

Nu wij onze krachten met Company.info hebben gebundeld, kunt u met één klik beschikken over juiste adressen, bedrijfsgegevens en kredietinformatie in uw CRM. Van particulieren én bedrijven. In Nederland en de rest van de wereld. Profiteer ook: Voer klantgegevens snel en foutloos in, en bespaar heel veel tijd Houd deze gegevens automatisch actueel en compleet,… »

BrandDeli profiteert van goede bedrijfsgegevens in Microsoft Dynamics CRM

Sinds deze maand heeft mediabedrijf BrandDeli de bedrijfscheck van Webservices.nl toegevoegd aan haar CRM systeem Microsoft Dynamics CRM. Erwin de Groot, finance director van BrandDeli, over deze optimalisatie: “Bij de upgrade van ons Microsoft CRM systeem en ons doel om de processen verder te professionaliseren zijn wij op zoek gegaan naar mogelijkheden om dubbele klanten… »

Berkeley Bridge: versnellen door te standaardiseren

Webservices.nl zorgt dat gewenste data in elke applicatie beschikbaar zijn. Zo ook in Berkeley Publisher. Een veelgebruikte applicatie binnen de advocatuur. Graag leggen we uit wat Berkeley Publisher is en op welke manier onze bedrijfschecks een bijdrage leveren binnen kennisintensieve organisaties die deze software gebruiken. Ferry Tillekens van Berkeley Bridge legt ons uit hoe het… »

Parentix en Webservices.nl maken International Business Check beschikbaar voor alle Exact Synergy klanten

Het invoeren én actueel houden van relaties in Exact Synergy is nog nooit zo makkelijk geweest. Parentix, partner van Webservices.nl en leverancier van zakelijke software uit de cloud, heeft de International Business Check beschikbaar gemaakt voor alle Exact Synergy klanten op het Parentix platform. De International Business Check vergemakkelijkt de invoer van adressen en bedrijfsgegevens… »

Verzekerd van goede data in uw CRM

Wilt u verzekerd zijn van juiste gegevens over uw klanten? Met de bedrijfschecks van Webservices.nl beschikt u direct over alle relevante bedrijfs- en kredietgegevens in uw CRM. Zo weet u meteen wie de bestuurders zijn, hoe kredietwaardig het bedrijf is, in welke branche het opereert en hoeveel mensen er werken. Al onze tools zijn eenvoudig… »