• bel ons+31 (0)88 592 81 13

RDW

De RDW is een uitvoeringsorganisatie die valt onder de verantwoordelijkheid van het ministerie van Infrastructuur en Milieu. Vanuit haar rol zorgt de RDW dat alle voertuigen op de openbare weg officieel zijn toegelaten. Dit betekent ook dat zij de basisregistratie van voertuigen in Nederland beheert. In deze registratie staan voertuiggegevens en de gegevens van de eigenaar/houder. Vele overheidsorganisaties en bedrijven bedrijven maken hier gebruik van. Alle mutaties van alle voertuigen in Nederland worden door de RDW dagelijks en realtime bijgehouden. Alle webservices die wij leveren van deze dataprovider zijn dan ook altijd up to date.

Gerelateerde producten

Accessoires check

De accessoires check geeft van elk voertuig inzicht in meer dan 200 accessoires en kenmerken. Deze check geeft een goed beeld van hoe het voertuig af fabriek is geleverd met o.a.: uitvoeringen, energielabels en accessoires.


Prijs Check

De prijs check genereert prijsinformatie over een voertuig zoals de dagwaarde voor de inkoop en verkoop en de catalogusprijs met of zonder BTW en BPM. Dit kan door het kenteken in te voeren, maar ook op basis van o.a. merk, model, type en bouwjaar.


Foto check

Maakt u gebruik van de kenteken check of de prijs check, dan is het ook mogelijk om een afbeelding van het betreffende voertuig op te halen. Hiermee is direct zichtbaar hoe het gezochte voertuig eruit ziet.


Kenteken check

Via het ingeven van een enkel kenteken, verrijkt de webservice deze invoer binnen 1 seconde met de meest belangrijke specificaties van het voertuig, inclusief gewicht, vermogen, BPM, kleur en datum van toelating.


Kenteken meldcode check

Met deze webservice kan door invoer van de meldcode (laatste 4 cijfers van het chassisnummer) in combinatie met het kenteken achterhaald worden of deze combinatie correct is en of het voertuig geregistreerd is als actief.