• bel ons+31 (0)88 592 81 13

NBWO

NBWO, marktleider voor het leveren van taxatiewaardes van woningen, voorziet Webservices.nl van vastgoedinformatie, waarmee de taxatiewaarde van een vastgoedobject online bepaald kan worden. Deze dienst ondersteunt hypotheekverstrekkers, makelaars, intermediairs, gemeenten en woningcorporaties bij het betrouwbaar inschatten van de waarde van een onroerend goed.

Gerelateerde producten

Waardebepaling vastgoed object

Weten wat een woning waard is? Uw woning- / hypotheekportefeuille laten herwaarderen? Meer kwaliteitscontrole en risicobeheersing op de woningwaardes binnen uw portefeuille? Roep deze informatie direct en online op in de software waarin u deze informatie nodig heeft.


Kadastrale kaart

De kadastrale kaart bevat informatie over het perceel zoals bestemming, kadastrale aanduiding etc. Via een XML bericht worden kaarten standaard geleverd in een PDF document. Dit kan direct gebruikt worden in een webinterface (b.v. een website).


Koopsommen overzicht

Het Kadaster biedt een overzicht met de verkoopprijzen van verkochte woningen in de buurt van een bepaalde woning (tot 5 jaar terug). Via de webservices krijgt u met postcode/adres een overzicht van alle verkochte woningen en appartementen inclusief de transactiedatum en de koopsom.


Hypothecair bericht

Het hypothecair bericht geeft een duidelijk overzicht van de rechten en eventuele vorderingen die op een perceel rusten. Met deze informatie weet u in één oogopslag wat de hoofdsom en rentevoet bedragen. Gegevens over de hypotheekhouder worden hier standaard in meegenomen.


Eigendomsbericht

Het eigendomsbericht geeft aan welke rechten rusten op een bepaald perceel. Via deze webservice bieden wij een overzicht van de belangrijkste gegevens van een perceel. Het kadastraal bericht eigendom bevat actuele informatie uit het openbare register.