• bel ons+31 (0)88 592 81 13

Graydon

De kredietbeoordelingen van Graydon zijn gebaseerd op de meest complete en actuele bedrijvendatabase van Nederland met 2 miljoen actieve bedrijven. Naast een eigen team van 50 onderzoeksspecialisten, wordt informatie van publieke bronnen zoals het Handelsregister en rechtbanken meegenomen evenals de betaalervaringen van miljoenen bedrijven via de grotere ondernemingen van Nederland. Relevante jaarrekeningen worden verwerkt, evenals financiële updates van bedrijven zelf. Met jaarlijks 40 miljoen mutaties en de jaarlijkse verrijking met 30 miljoen betaalervaringen is dit een zeer actuele database.

Gerelateerde producten

Uittreksel bedrijfsgegevens

Uittreksels met data uit het Handelsregister komen in veel bedrijfsprocessen van pas. Het biedt een betrouwbaar beeld van de organisatie waarmee u zakendoet. U weet direct wie officieel is aangemerkt als eigenaar/aandeelhouder/bestuurder en/of gevolgmachtigde. Dit bepaalt wie het bedrijf mag vertegenwoordigen en dus rechtsgeldige overeenkomsten mag sluiten. Door deze informatie kunt u de juiste maatregelen…


BTW-nummer Check

Het invoeren van het BTW nummer neemt vaak extra tijd in beslag en is gevoelig voor typefouten. Optimaliseer uw administratie door het BTW-nummer automatisch in te laden in de software waar juist informatie gewenst is.


Business Lead Generator

De Business Lead Generator is een webservice voor het genereren van leads in de zakelijke markt. U kunt adresselecties maken uit meer dan 2,2 miljoen in Nederland gevestigde bedrijven, verenigingen en stichtingen.


Update Service

Bedrijven verhuizen, gaan failliet en groeien in aantal personeelsleden. Met de zakelijke update service beschikt u automatisch over wijzigingen die zich voordoen in bedrijfsspecifieke gegevens. Informatie over bedrijven die in uw systemen voorkomen wordt automatisch gemuteerd.

Toepassingen: Adreswijzigingen, Fusies/ overnames, Surseance en faillissementen, Wijzigingen SBI code


Nederlandse bedrijfscheck

Webservices.nl biedt de Nederlandse bedrijfscheck aan op basis van gegevens uit het Handelsregister. Een beperkte invoer volstaat om alle relevante bedrijfsgegevens toe te voegen aan de gewenste applicatie.

Toepassingen: Postbus-bezoekadres conversie, Contactpersonen, Kredietwaardigheid bedrijven & consumenten