• bel ons+31 (0)88 592 81 13

Dun & Bradstreet

D&B is van origine een Amerikaans bedrijf en werkt in de Benelux met een team van meer dan 100 professionals aan de actualiteit en volledigheid van de database die zij beheren. D&B is uitgegroeid tot de enige wereldwijde partij in de sector van de zakelijke informatie en biedt al meer dan 165 jaar tools voor het nemen van betrouwbare krediet-, marketing- en aankoopbeslissingen. Onze D&B webservices zijn nu beschikbaar voor 12 Europese landen.

 

Gerelateerde producten


Uittreksel bedrijfsgegevens

Uittreksels met data uit het Handelsregister komen in veel bedrijfsprocessen van pas. Het biedt een betrouwbaar beeld van de organisatie waarmee u zakendoet. U weet direct wie officieel is aangemerkt als eigenaar/aandeelhouder/bestuurder en/of gevolgmachtigde. Dit bepaalt wie het bedrijf mag vertegenwoordigen en dus rechtsgeldige overeenkomsten mag sluiten. Door deze informatie kunt u de juiste maatregelen…


BTW-nummer Check

Het invoeren van het BTW nummer neemt vaak extra tijd in beslag en is gevoelig voor typefouten. Optimaliseer uw administratie door het BTW-nummer automatisch in te laden in de software waar juist informatie gewenst is.


Business Lead Generator

De Business Lead Generator is een webservice voor het genereren van leads in de zakelijke markt. U kunt adresselecties maken uit meer dan 2,2 miljoen in Nederland gevestigde bedrijven, verenigingen en stichtingen.


Update Service

Bedrijven verhuizen, gaan failliet en groeien in aantal personeelsleden. Met de zakelijke update service beschikt u automatisch over wijzigingen die zich voordoen in bedrijfsspecifieke gegevens. Informatie over bedrijven die in uw systemen voorkomen wordt automatisch gemuteerd.

Toepassingen: Adreswijzigingen, Fusies/ overnames, Surseance en faillissementen, Wijzigingen SBI code