• bel ons+31 (0)88 592 81 13

AddressDoctor

AddressDoctor is een internationale leverancier van adresinformatie. Mede door deze dataprovider zijn wij in staat om adressen te valideren en te verrijken in meer dan 240 landen.

Gerelateerde producten

Lat Long coordinaten

De lat/lon functies van Webservices.nl geven latitude/longitude coördinaten terug. In tegenstelling tot RD coördinaten zijn lat/lon coördinaten bruikbaar voor adressen over de gehele wereld. Zo worden ze ook voor GPS gebruikt.


Adressen internationaal

Webservices.nl geeft u realtime toegang tot de postcode databases van meer dan 200 landen. Naast een volledige dekking van Nederland biedt Webservices.nl ook geografische webservices voor de meeste landen in Europa.


Reisafstanden

Webservices.nl biedt naast de exacte reisafstand in meters ook de mogelijkheid een gedetailleerde routebeschrijving van het traject te ontvangen in XML met een groot aantal XY coördinaten. De service wordt geleverd voor alle Europese landen.


XY coordinaten

De XY coördinaten direct converteren naar een adres op zowel postcode- als op huisnummerniveau. Handig om adressen te tonen op een kaart. Daarnaast kent Webservices.nl van elke locatie in Nederland de exacte XY (en RD) coördinaten.

Toepassingen: XY coördinaat naar adres, Tonen van locaties op Google Maps


Adressen nationaal

Een wekelijks geactualiseerde adressen database van 7,2 miljoen adressen, meer dan 8,2 miljoen afgiftepunten en realtime volledige adressen retour met beperkte invoer dankzij postcode-huisnummer check.

Toepassingen: Aanvullen van postcode & huisnummer, Adressen valideren