• bel ons+31 (0)88 592 81 13

A2SP

A2SP is een vooraanstaande leverancier van automotive informatie en -communicatie. Voor onze kenteken check en andere voertuig webservices, werken wij nauw samen met deze dataprovider.

Gerelateerde producten

Accessoires check

De accessoires check geeft van elk voertuig inzicht in meer dan 200 accessoires en kenmerken. Deze check geeft een goed beeld van hoe het voertuig af fabriek is geleverd met o.a.: uitvoeringen, energielabels en accessoires.


Prijs Check

De prijs check genereert prijsinformatie over een voertuig zoals de dagwaarde voor de inkoop en verkoop en de catalogusprijs met of zonder BTW en BPM. Dit kan door het kenteken in te voeren, maar ook op basis van o.a. merk, model, type en bouwjaar.


Foto check

Maakt u gebruik van de kenteken check of de prijs check, dan is het ook mogelijk om een afbeelding van het betreffende voertuig op te halen. Hiermee is direct zichtbaar hoe het gezochte voertuig eruit ziet.


Kenteken check

Via het ingeven van een enkel kenteken, verrijkt de webservice deze invoer binnen 1 seconde met de meest belangrijke specificaties van het voertuig, inclusief gewicht, vermogen, BPM, kleur en datum van toelating.


Kenteken meldcode check

Met deze webservice kan door invoer van de meldcode (laatste 4 cijfers van het chassisnummer) in combinatie met het kenteken achterhaald worden of deze combinatie correct is en of het voertuig geregistreerd is als actief.